[Κώδικας λογαριασμών του Μουράτειου κληροδοτήματος και των εκπαιδευτηρίων Κοζάνης] ([χ.ό.], 1869)
Κώδικας όπου καταχωρίζονται τα έσοδα- έξοδα του Μουράτειου κληροδοτήματος και των εκπαιδευτηρίων Κοζάνης