[Κώδικας αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης με τις τουρκικές αρχές το 1900] ([χ.ό.], 1900)
Κώδικας με αντίγραφα αλληλογραφίας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου με τουρκικές αρχές και ιδιώτές κατά το 1900 (περίπου)