Κώδηξ της επαρχιακής αλληλογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης ([χ.ό.], 1898)
Κώδικας με αντίγραφα της επαρχιακής αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης των ετών 1898-1899 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου