Κώδιξ Χαρισείου κληροδοτήματος ([χ.ό.], 1900)
Κώδικας συνεδριάσεων του Χαρίσειου κληροδοτήματος από 16/ 6/ 1902 έως και 23/ 3/ 1904. Περιέχει επίσης αντίγραφο επιστολής του Παύλου Χαρίση (15/ 1/ 1900) και αντίγραφο επιστολής προς τη χήρα Σοφία Π. Χαρίση (18/ 12/ 1910)