Τηλέμαχος και Καλυψώ ; Ορφεὺς και Ευρυδίκη : μελόδραμα (Παρά Μαρκίδ. Πούλιου, 1796)
Πρώτη και μοναδική έκδοση του μελοδράματος αυτού, το οποίο δεν αποτελεί πιστή μετάφραση του γερμανικού πρωτοτύπου, αλλά πεζή μετάφραση και τα χορικά έμμετρα, την οποία επιμελήθηκε ὁ Γ. Σακελλάριος.