Κώδιξ πατριαρχικών επιστολών ([χ.ό.], 1887)
Κώδικας με αντίγραφα πατριαρχικών επιστολών ποικίλου περιεχομένου από το 1887 έως και το 1926. Πατριάρχες Κωνσταντινουπόλεως της συγκεκριμένης περιόδου είναι οι εξής: Διονύσιος, Ιωακείμ, Βασίλειος