Επίσημος κατάλογος των βιβλίων της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, της δωρηθείσης τω Αναγνωστηρίω Κοζάνης ([χ.ό.], 1916)
Κατάλογος βιβλίων της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης τα οποία δωρίσθηκαν στο Αναγνωστήριο Κοζάνης στις 22/ 4/ 1916. Αναγράφει 6.620 τόμους