Ο οπλισμός του ελληνικού στρατού, 1868-2004 (Έκδοση Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού, 2006)
Η μονογραφία αυτή καταγράφει τον φορητό και βαρύ οπλισμό που χρησιμοποίησε ο Ελληνικός Στρατός από το 1868 μέχρι τις ημέρες μας. Για την τεκμηριωμένη παρουσίαση των διαφόρων όπλων παρατίθεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό και καταγράφονται γενικές πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, την περίοδο που χρησιμοποιήθηκαν και τον τρόπο προμήθειάς τους, την εξέλιξη της κατασκευής τους, την επίσημη ονομασία τους, το ιστορικό της χρήσης τους, καθώς και στοιχεία για το προσωπικό από το οποίο φέρονταν.