Οι Πολιτικοστρατιωτικές σχέσεις Ελλάδας-Γαλλίας,19ος-20ός αι. (Έκδοση Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού, 2011)
Η έκδοση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των Διευθύνσεων Ιστορίας Στρατού Ελλάδας και Γαλλίας, η οποία ξεκίνησε το 2003. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής πραγματοποιήθηκαν αμοιβαίες επισκέψεις στις έδρες των δύο Διευθύνσεων, κατά τις οποίες καθορίστηκαν τα εξεταστέα και κοινού ενδιαφέροντος αντικείμενα. Η συγκεκριμένη προσπάθεια, παρά την αρχική προοπτική για την πραγματοποίηση κοινής έκδοσης, τελικά κατέληξε σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις, οι οποίες καλύπτουν συνοπτικά και εμπεριστατωμένα τους σπουδαιότερους τομείς των ελληνογαλλικών σχέσεων από το 1827 και έπειτα.