Η ιστορία της οργάνωσης του ελληνικού στρατού, 1821-1954
Το βιβλίο αποτελεί μια γενική εξιστόρηση της οργάνωσης του Ελληνικού Στρατού από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 έως το 1954. Περιγράφονται αναλυτικά όλες οι θεσμικές και άλλες εξελίξεις στην οργάνωση του Ελληνικού Στρατού κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσης περιόδου.