Ο Βορειοηπειρωτικός Αγώνας (Έκδοση Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού, 1997)
Εξιστορεί τους αγώνες του Ελληνισμού μετά το τέλος των Βαλκανικών Πολέμων και ειδικότερα τον ένοπλο Αυτονομιακό Αγώνα του 1914 και τα στρατιωτικά, πολιτικά και διπλωματικά γεγονότα στον ευαίσθητο χώρο της Βορείου Ηπείρου, μέχρι τον Οκτώβριο του 1940. Επίσης, ευελπιστεί να μεταφέρει στη σημερινή γενιά, αλλά και στις επερχόμενες, τον εθνικό παλμό της εποχής εκείνης, όταν όλοι οι Έλληνες ενωμένοι σε εθνική πανστρατιά και με ομοψυχία αποδύθηκαν σε έναν μεγαλειώδη αγώνα για την απελευθέρωση των υπόδουλων ομοεθνών τους