Βαθύ σκοτάδι - Giambanco, Valentina (Trade edition, 2018)
Στο δάσος του ποταμού Χόου ανακαλύπτεται θαμμένο ένα παιδί και μια ξεχασμένη υπόθεση έρχεται στην επιφάνεια. Η επιθεωρητής Μάντισον ορκίζεται να τη διαλευκάνει, ακόμη κι αν αποδειχτεί ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που έχει κάνει στη ζωή της... Ο πετυχημένος δικηγόρος Νέιθαν Κουίν είχε ζήσει προσωπικά τη φρικτή απαγωγή που είχε καταλήξει πριν από χρόνια στην εξαφάνιση του μικρού του αδελφού. Τώρα που ανακαλύφθηκαν τα λείψανά του, αποφασίζει να προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για κάθε πληροφορία που θα οδηγήσει στους δολοφόνους. Όμως οι δολοφόνοι συνδέονται με μια σειρά αδιανόητων εγκλημάτων και προκειμένου να σβήσουν όλα τα ίχνη, θα βυθίσουν το Σιάτλ σε έναν νέο κύκλο βίας. Καθώς η Μάντισον τυλίγεται στο σκοτάδι της υπόθεσης του ποταμού Χόου, θα ανακαλύψει ότι οι προσωπικοί της δαίμονες ανασαίνουν δίπλα της και παραμονεύουν στις σκιές. Και το παραμικρό λανθασμένο βήμα μπορεί να οδηγήσει από τη δικαιοσύνη και την κάθαρση στην ατίμωση και τον θάνατο.