Η ζωή θέλει χαμόγελο - Kelly, Cathy (Διαδρομή στη σύγχρονη λογοτεχνία, 2005)
Tέσσερις γυναίκες που κρατούν στα χέρια τους δυναμικά τη ζωή. Κάποιες βρίσκονται μόλις στο ξεκίνημα της περιπέτειας, κάποιες έχουν χαράξει τη δική τους πορεία και ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουν. Στις καλές και στις κακές στιγμές, οι φίλοι είναι πάντα εκεί. Να δείξουν ότι η προσπάθεια ποτέ δε σταματά, να θυμίσουν ότι πίσω από κάθε δυσκολία βρίσκεται η αισιοδοξία: το χαμόγελο της συμπαράστασης και το χαμόγελο της ανανέωσης και της ξεγνοιασιάς. Ακόμα ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για τις βαθιά ανθρώπινες σχέσεις από την Κάθυ Κέλλυ, τη συγγραφέα που διαβάστηκε και αγαπήθηκε από το γυναικείο κοινό σε όλο τον κόσμο.