Μερικές φορές λέω ψέματα - Feeney, Alice (Bell, 2017)
Το όνομά μου είναι 'Aμπερ Ρένολντς. Υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να ξέρετε για μένα: 1. Βρίσκομαι σε κώμα. 2. Ο άντρας μου δε μ' αγαπάει πια. 3. Μερικές φορές λέω ψέματα. Αγχωτικό, γρήγορο και απολύτως καθηλωτικό, το ψυχολογικό θρίλερ της 'Aλις Φίνι είναι το πιο πολυσυζητημένο ντεμπούτο του 2017. Θεωρείς ότι μπορείς να καταλάβεις εύκολα πότε σου λένε ψέματα; Βλέπεις την ανατροπή να έρχεται εκεί που οι άλλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό; Αν η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι "ναι", τότε το ψυχολογικό θρίλερ "Μερικές φορές λέω ψέματα" έρχεται για να διαψεύσει όλες τις βεβαιότητές σου. Αν αναζητάς το βιβλίο εκείνο που θα σου "καρφωθεί" στο κεφάλι και θα το σκέφτεσαι για μέρες μετά, μόλις το βρήκες! Συναρπαστικό, έξυπνο και εθιστικό, το μυθιστόρημα της Άλις Φίνι διαδραματίζεται σε τρεις χρόνους: Στο τώρα, που η Άμπερ Ρένολντς βρίσκεται σε κώμα και προσπαθεί από το κρεβάτι του νοσοκομείου να ανακαλύψει τι της έχει συμβεί, στο πριν -μια εβδομάδα πριν το μυστηριώδες ατύχημα- και στο τότε -μέσα από το ημερολόγιο των παιδικών χρόνων της, πριν από 25 χρόνια. Τι έχει συμβεί; Προσπάθησε κάποιος να σκοτώσει την Άμπερ; Τι ρόλο παίζει ο άντρας της; Και, τελικά, που κρύβεται η αλήθεια; Όλες οι απαντήσεις στο πιο συναρπαστικό θρίλερ του καλοκαιριού! Κι αυτό δεν είναι ψέμα...