Περιπέτεια στο βοτανόκηπο - Πυλιώτου, Μαρία, 1935- (Λωτός ;, 2005)
Τι ήταν εκείνο που έκανε τους τρεις φίλους να μπουν νυχτιάτικα στο Βοτανόκηπο του κυρίου Αριστείδη; - Πως βρέθηκαν λίγο αργότερα στην άκρη του γκρεμού; - Πως γλίτωσε τελικά ο Σύμης από βέβαιο πέσιμο στο φαράγγι; Διαβάστε σε τούτο το συναρπαστικό βιβλίο πώς η νυχτερινή περιπέτεια των τριών φίλων, που άρχισε τόσο φιλόδοξα, τελείωσε με τρόπο παράξενο και απροσδόκητο. Ένα βιβλίο για την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη φιλία! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)