Junqueira's βασική ιστολογία - Mescher, Anthony L.
ο σύγγραμμα που έχει καθορίσει την ιστολογία για γενεές - τώρα εντελώς ανανεωμένο και ενημερωμένο. Για παραπάνω από τέσσερις δεκαετίες, η Βασική Ιστολογία του Junqueira έχει κτίσει μια παγκόσμια φήμη, ως η πιο προσιτή και ολοκληρωμένη επισκόπηση της ανθρώπινης δομής των ιστών και της λειτουργίας τους. Η 13η έκδοση αυτού του βιβλίου περιέχει ένα καινούριο σχέδιο γρήγορης πλοήγησης μαζί με 600 -τελευταίας τεχνολογίας- φωτομικρογραφήματα και εικονογραφήσεις, ενισχύοντας την απαράμιλλη αξία του για τους φοιτητές της ιατρικής και τους εκπαιδευτές. Περιεχόμενα: -Έγχρωμες φωτογραφίες οπτικού μικροσκοπίου αποτελούν έναν σαφή άτλαντα του κυττάρου, ιστών και των δομών των οργάνων -Εικόνες νέας τεχνολογίας διευκολύνουν τη μάθηση και την οπτικοποίηση των βασικών σημείων της κυτταρικής βιολογίας και της ιστολογίας -ΝΕΟΣ βελτιωμένος σχεδιασμός της σελίδας - περιλαμβάνει ακριβής, υψηλής ευκρίνειας παραγράφους, σημεία στίξης και έντονα υπογραμμισμένες λέξεις-κλειδιά -ΝΕΕΣ επεξηγήσεις εικόνων και υπότιτλοι φωτογραφιών για τις δομές των ιστών, προσθέτουν την ακριβή λεπτομέρεια για την επιτάχυνση της μάθησης -ΝΕΑ βασικά σημεία και συνοπτικοί πίνακες τοποθετούν την ουσιώδη πληροφορία στο κείμενο της ιστολογίας και την ταχύτατη κατανόησή του -Μια συνεκτική οργάνωση εξετάζει πώς να μελετήσεις τις δομές των ιστών και των κυττάρων, το κυτταρόπλασμα και τον πυρήνα του κυττάρου, τους τέσσερις βασικούς τύπους των ιστών και το ρόλο τους στα συστήματα των οργάνων -Κλινικοί συσχετισμοί - ιατρικές εφαρμογές - παρουσιάζονται με κάθε θέμα -Ολοκληρωμένο εξώφυλλο περικλείει όλους τους ιστούς, κάθε οργανικό σύστημα, όργανα, οστά, και χόνδρους, αίμα, δέρμα και άλλα -Ποικίλο παράρτημα των χρωστικών του οπτικού μικροσκοπίου που εξηγεί καθαρά όσα πρέπει να γνωρίζεις για την τεχνική της χρώσης (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)