Αροθυμώ σε : ένα ταξίδι από, προς και για τον Πόντο - Στυλιαρά, Ρενέ (Queens Publications, 2019)
Στη διαδρομή προς την αναζήτηση των ιστορικών της καταβολών, μια παρέα ξεκινάει καταμεσής του Αυγούστου ένα οδοιπορικό προς τις ποντιακές ρίζες των προγόνων της . Σ' ένα ταξίδι τοποθετημένο χρονικά στο σήμερα, που όμως φέρει αρώματα, γεύσεις και αναμνήσεις απ' το πιο αγαπημένο παρελθόν των ηρώων, έρχονται οι δύο πρωταγωνιστές μας να συνδεθούν με μια αγάπη πέρα από κάθε προσδοκία.