Ο δαιμονολόγος - Pyper, Andrew, 1968- (Κλειδάριθμος, 2013)
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ακαδημαϊκός Ντέιβιντ Ούλμαν ειδικεύεται στα λογοτεχνικά κείμενα που αφορούν δαίμονες, παρότι ο ίδιος δεν πιστεύει στα μεταφυσικά φαινόμενα...