Το παιχνίδι της ζωής - Μαράντου, Δέσποινα 1976-; Μαράντου, Δέσποινα 1976- (Maradel Books, 2019)
Η πρώτη συνάντηση του Ιωσήφ Μακρίδη και της Μαριάννας Πετρίδη ήταν παράδοξη. Χρόνια μετά, η τραγική απώλεια των αδερφών τους διασταυρώνει ξανά τους δρόμους τους και ο κίνδυνος πέφτει πάνω τους, σαν βαριά σκιά. Ένας αόρατος εχθρός τους βάζει στο στόχαστρο, και οι δυο τους γίνονται πιόνια ενός στημένου παιχνιδιού χωρίς κανόνες. Τους χωρίζουν πολλά, αλλά ο κοινός σκοπός τους, να προστατέψουν την ανήλικη ανιψιά τους, τους ενώνει. Δολοφονίες, απαγωγές και θαμμένα μυστικά ανατρέπουν και σαρώνουν τη ζωή τους, όμως το πρωτοφανέρωτο συναίσθημα του έρωτα κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο... Γιατί έτσι είναι το παιχνίδι της ζωής...