Κυνηγώντας τον τελευταίο άγριο άντρα - Vallvey, Angela, 1964- (Ξένη λογοτεχνία / Νέα Σύνορα, 2000)
Πέντε αδερφές στα πρόθυρα αναζήτησης της ευτυχίας. Μια νέα κοπέλα που θα γνωρίσει, ξεφεύγοντας από τη μητριαρχική οικογένεια, την αλήθεια της ζωής, τις δυσκολίες, τις χαρές και τον έρωτα. Κυρίαρχες φιγούρες η γιαγιά και η θεία Μάρι που επιθυμούν διακαώς να επέμβουν στις ζωές των κοριτσιών. Μικρές Κυρίες που θα μας ψυχαγωγήσουν ευχάριστα μέσα από το απόλυτα θηλυκό, χιουμοριστικό αλλά και γεμάτο ευαισθησία βιβλίο της 'Ανχελα Μπαλμπέι.