Ιδανική γυναίκα, με παρενέργειες - Fried, Amelie, 1958- (Εμπειρία Εκδοτική, 2017)
Η Κόρα, κλείνοντας την τρίτη δεκαετία της ζωής της, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας αξιοζήλευτης γυναίκας - νιάτα, ομορφιά, οικονομική άνεση, δυνατότητα για ταξίδια, πλούσια κοινωνική ζωή και, προπαντός, ανεξαρτησία. Μια ιδανική ζωή, δηλαδή. Οι παρενέργειες ωστόσο παραμονεύουν... Την περιτριγυρίζουν όμορφοι άντρες, που όμως είναι εντελώς αναξιόπιστοι...