Το σημειωματάριο του Sherlock Holmes - Doyle, Arthur Conan, Sir, 1859-1930 (Πεδίο, 2021)
Περιλαμβάνει δώδεκα διηγήματα τα οποία δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Strand μεταξύ Οκτωβρίου 1921 και Απρίλιο 1927.