Ποιον αγαπάς : μυθιστόρημα - Weiner, Jennifer, 1970- (Λογοτεχνία / Κλειδάριθμος, 2017)
Μια μοναδική ιστορία για την αληθινή αγάπη, την πραγματική ζωή και τις δεύτερες ευκαιρίες... Η Ρέιτσελ Μπλουμ και ο Άντι Λάντις είναι οκτώ χρονών όταν γνωρίζονται ένα βράδυ στα Επείγοντα Περιστατικά του νοσοκομείου. Η Ρέιτσελ, που πάσχει από συγγενή καρδιοπάθεια, είναι βετεράνος των νοσοκομείων αλλά το αγόρι με το σπασμένο χέρι, που περιμένει μόνο του μέχρι να το δει κάποιος γιατρός, της εξάπτει την περιέργεια. Ο Άντι περνάει στο εξεταστήριο και η Ρέιτσελ επιστρέφει στο δωμάτιό της -και είναι σίγουροι και οι δυο ότι δεν θα ξανασυναντηθούν ποτέ ξανά στη ζωή τους. Η Ρέιτσελ ζει σε ένα πλούσιο προάστιο της Φλόριντα, μαζί με τους υπερπροστατευτικούς γονείς της που είναι πλήρως αφοσιωμένοι στη φροντίδα της. Ο Άντι μεγαλώνει με την ανύπαντρη μητέρα του σε μια φτωχική συνοικία της Φιλαδέλφειας και είναι ένας χαρισματικός δρομέας. Τα επόμενα τριάντα χρόνια θα ξαναβρεθούν πολλές φορές, χάρη στην τύχη και την Ιστορία, και θα τους ενώνει πάντα η ανάμνηση της πρώτης τους συνάντησης που άλλαξε την πορεία της ζωής τους. Το "Ποιον αγαπάς;" είναι μια τρυφερή ματιά στα μύχια της ψυχής, μια συναρπαστική ιστορία για τα όνειρα, τον έρωτα, τα χρόνια που περνούν. Για όλα όσα αλλάζουν στη ζωή μας καθώς μεγαλώνουμε -και για εκείνα, τα πιο σημαντικά, που δεν αλλάζουν ποτέ.