Αρσέν Λουπέν : το μυστικό του Σάρεκ : το νησί των τριάντα φέρετρων - Leblanc, Maurice, 1864-1941 (Πεδίο, 2022)
Μια γυναίκα, βασανισμένη από έναν γάμο που έγινε κόντρα στην επιθυμία του πατέρα της και που αποδείχτηκε καταστροφικός για την ίδια, αναζητά κάποια περίεργα ίχνη που θα την οδηγήσουν στον γιο και τον πατέρα της που χρόνια θεωρεί πεθαμένους. Ακολουθώντας τα ίχνη, η Βερονίκ θα οδηγηθεί στο νησί του Σάρεκ, ένα νησί που περιμένει ως δαμόκλειο σπάθη την εκπλήρωση μιας τρομερής προφητείας που θα οδηγήσει στον χαμό τους λίγους κατοίκους του. Μέσα στη δίνη των γεγονότων κι εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, ένας μυστηριώδης άντρας εμφανίζεται και τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Ο Αρσέν Λουπέν σε μια ιστορία μυστηρίου και εγκλήματος, σε έναν ρόλο διαφορετικό.