Αρσέν Λουπέν : ο μυστικός τάφος - Leblanc, Maurice, 1864-1941 (Πεδίο, 2021)
Ο Αρσέν Λουπέν, στον πιο σκοτεινό και απρόβλεπτο ρόλο της μυθιστορηματικής του ύπαρξης, παρουσιάζεται ως ένας αποτρόπαιος εγκληματίας σε ένα έργο που την παράσταση κλέβει η νεαρή Ντόροθι, μια ξεπεσμένη πριγκίπισσα, διευθύντρια ενός περιοδεύοντος τσίρκου και προστάτρια τεσσάρων ανήλικων παιδιών που αποτελούν και τα ιδιόρρυθμα μέλη του τσίρκου. Η περιέργειά της και η εξαιρετική ευφυΐα με την οποία είναι προικισμένη την ωθούν στην αναζήτηση ενός μεταλλίου που συνδέεται με τον θάνατο του πατέρα της και του οποίου η εύρεση θα ην οδηγήσει στην ανακάλυψη ενός αμύθητου θησαυρού.