Μαγειρεύοντας για τον Πικάσο /

Γαλλική Ριβιέρα, άνοιξη 1936: Στο υπέροχο παραλιακό χωριουδάκι του Ζουάν-Λε-Πεν η δεκαεπτάχρονη Οντίν µαγειρεύει µαζί µε τη µητέρα της στην κουζίνα του ιδιό­κτητου Cafe Paradis. Οι ετοιµασίες για το γεύµα του άρτι αφιχθέντος από το Παρίσι µυστηριώδη νέου πελάτη είναι πυρετώδεις. Ο παράξενος επισκέπτ...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Aubray, Camille (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Δελιοπούλου, Παναγιώτα (Μεταφραστής), Βόντα, Χαριτωμένη (Μεταφραστής)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
English
Έκδοση: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2019.
Θέματα:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Ισόγειο

Λεπτομέρειες τεκμηρίων από ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Ισόγειο
Ταξιθετικός Αριθμός: ΞΜ AUB
Αντίγραφο Unknown Checked outΕπιστροφή: 18-08-2025 23:59