Η κόρη της Αυστραλίας : μυθιστόρημα - Verna, Harmony (Κλειδάριθμος, 2016)
Η μοίρα της ήταν να ζήσει. Και ν' αγαπήσει πέρα από τα όρια…! Η Λεονόρα είναι μικρό κοριτσάκι όταν την εγκαταλείπουν για να πεθάνει στην αδυσώπητη έρημο της Αυστραλίας. Ένας γέρος μεταλλωρύχος, όμως, της σώζει τη ζωή. Καταλήγει στο ορφανοτροφείο, όπου ένα αγόρι, ο Τζέιμς, γίνεται ο φύλακας άγγελός της. Μέχρι που ένα πλούσιο ζευγάρι την υιοθετεί και την παίρνει μακριά, στην Αμερική… Χρόνια αργότερα, η Λεονόρα θα επιστρέψει και θα έρθει ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τζέιμς. Εκείνη έχει πλέον τα πάντα, εκτός από αγάπη. Εκείνος δεν έχει τίποτε πέρα από τα νιάτα του, όμως θα την κάνει να νιώσει ξανά ζωντανή, κόρη της αδάμαστης γης της Αυστραλίας. Αλλά σ' έναν κόσμο που τον σαρώνει ο πόλεμος, με τα πλούτη και τη ζήλια να μπαίνουν ανάμεσά τους, η μοίρα δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη… Μια επιβλητική ιστορία έρωτα και θάρρους, με φόντο την Αυστραλία και την Αμερική στις αρχές του 20ού αιώνα, που θα σας συγκινήσει και θα σας μαγέψει. Αν σας άρεσε το κλασικό έργο της Colleen McCullough "Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας", τότε θα αγαπήσετε την "Κόρη της Αυστραλίας".