Ποτέ δεν είναι αργά : μυθιστόρημα - Kelly, Cathy (Διαδρομή στη σύγχρονη λογοτεχνία / Εμπειρία Εκδοτική, 2002)
Δεν είναι τυχαίο που την αποκάλεσαν συγγραφέα-φαινόμενο. Διαβάστηκε και αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο. Η Κάθυ Κέλλυ κάθε φορά απευθύνεται με τα βιβλία της σε όλους εκείνους που γνωρίζουν πολύ καλά πως η ζωή είναι μόνο μία φορά και πως δεν υπάρχουν περιθώρια υποταγής στην πρώτη δυσκολία. Κάθε βιβλίο της είναι ένας άνεμος αισιοδοξίας και προτροπής να συνεχίσουμε για ένα καλύτερο αύριο. Ποτέ δεν είναι αργά! Σε αυτό το μυθιστόρημα, τρεις φίλες -η Ιβ, η Ολίβια και η Κάρα- γίνονται πρότυπα για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Με τον ξεχωριστό συγγραφικό της τρόπο, η Κέλλυ παρακολουθεί τη ζωή τους, αφηγείται την ιστορία τους και το πώς εκείνες επιλέγουν να απαντήσουν στα καθημερινά τους προβλήματα. Άλλωστε, ποτέ -μα ποτέ- δεν είναι αργά!