2651 ημέρες δικτατορίας : 21 Απριλίου 1967-24 Ιουλίου 1974 - Ντεκάστρο, Μαρίζα, 1953- (Μεταίχμιο, 2018)
Ένα βιβλίο αναμνήσεων από τη ζωή των νέων τα χρόνια της δικτατορίας. Η δικτατορία κράτησε 2651 ηµέρες! Το βιβλίο αρχίζει την 21η Απριλίου 1967 που η συγγραφέας πήγαινε στη Β΄ Γυµνασίου και τελειώνει στις 24 Ιουλίου 1974 που έπεσε η χούντα και είχε πλέον ενηλικιωθεί. Είναι ένα βιβλίο αναµνήσεων από τη ζωή των νέων εκείνα τα χρόνια, δικών της αναµνήσεων, των συµµαθητών και των µετέπειτα φίλων της. Είναι για όλα εκείνα που σηµάδεψαν τους νέους και τους άλλαξαν, τις καθηµερινές εµπειρίες, την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και τα διεθνή γεγονότα της κάθε χρονιάς που τους επηρέασαν