Μαχαίρι - Nesbo, Jo, 1960- (Αστυνομικό / Μεταίχμιο, 2019)
Η ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. Ο Χάρι Χόλε βρίσκεται στο σηµείο µηδέν: Η Ράκελ τον έχει διώξει από το σπίτι, έχει ξανακυλήσει στο ποτό, ενώ δουλεύει µε τον βαθµό αστυφύλακα κάτι ασήµαντες υποθέσεις.