Η διαχείριση του Μακεδονικού Ζητήματος από την τέταρτη εξουσία, 1903-1908 : πολιτικές προσεγγίσεις και ιδεολογικές αναζητήσεις στις σελίδες των αθηναϊκών εφημερίδων Ακρόπολις και Εμπρός - Βασιλείου, Δημήτρης (Φυλάτος, 2019)
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται την προσπάθεια δύο αθηναϊκών εφημερίδων, της Ακροπόλεως και του Εμπρός, να γνωστοποιήσουν στην εγγράμματη κοινή γνώμη της πρωτεύουσας του ελληνικού κράτους το Μακεδονικό Ζήτημα, κατά την περίοδο του Μακεδονικού Αγώνα (1903-1908).