Κλείνω το κινητό : μια ιστορία για την εξάρτηση από τα κινητά - Roca, Elisenda, 1963- (Μικροί νικητές, 2020)
Μια ιστορία για την εξάρτηση από τα κινητά Με τους φίλους μας περνάμε ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές. Έτσι κάνει κι ο Λουκάς με την παρέα του.... ...Ώσπου αποκτά ως δώρο γενεθλίων ένα κινητό τηλέφωνο και από τότε όλα αλλάζουν! Μαθαίνοντας την αξία της αρμονικής συνύπαρξης και με θετική σκέψη, ο Λουκάς καταλαβαίνει ότι το παιχνίδι με τους φίλους του είναι πιο σημαντικό από την ενασχόληση με το κινητό.