Βιολογικός πόλεμος - Boyle, Francis Anthony, 1950- (Πολιτική / Λιβάνη, 2020)
Παρόλο που το βιβλίο γράφτηκε αρκετά πριν από το ξέσπασμα του Covid-19, οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικές σήμερα για τα θέματα που αντιμετωπίζουμε. Περιγράφει πώς και γιατί η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε, υποστήριξε και στη συνέχεια επέκτεινε την παράνομη συσσώρευση βιολογικών όπλων. Συνδέει την ανάπτυξη των βιολογικών όπλων των ΗΠΑ με την επίθεση άνθρακα τον Οκτώβριο του 2001 στο Κογκρέσο.