Δίκαιο προσωπικών δεδομένων : γενικός κανονισμός 679/2016 GDPR, εκτελεστικός νόμος 4624/2019, Ν.3471/2006 για δημόσια ηλεκτρονικά δίκτυα - Χριστοδούλου, Κωνσταντίνος Ν. (Νομική Βιβλιοθήκη, 2020)
Το έργο "Δίκαιο Προσωπικών Δεδομένων" ως βασικό στόχο έχει την ανάλυση του Γενικού Κανονισμού 679/2016 για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και του εκτελεστικού νόμου 4624/2019. Πραγματεύεται, μεταξύ άλλων, το επιτρεπτό της επεξεργασίας των δεδομένων, την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στα δημόσια ηλεκτρονικά δίκτυα, τις συνέπειες (αστικές, ποινικές, διοικητικές) από την παράνομη επεξεργασία, την προστασία των προσωπικών δεδομένων ασθενών, ασφαλισμένων, εργαζομένων, την προστασία των δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς, τη διασυνοριακή ροή δεδομένων, τη στάθμιση μεταξύ ιδιωτικότητας και ελευθερίας της έκφρασης κ.ά. Το βιβλίο απευθύνεται σε δικηγόρους, δικαστές, στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και σε φοιτητές.