Comic, ήρωες των σπορ : η ιστορία του αθλητικού κόμικ - Νικολαΐδης, Νίκος Δ. (Μελέτες ;, 2020)
Μια μοναδική, έγχρωμη, μελέτη - λεύκωμα που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις ρίζες του ποδοσφαίρου. Να κατανοήσουμε πως συνέπαιρνε το ποδόσφαιρο τους θεατές, πριν από της έλευση της τηλεόρασης Μία μελέτη που συγκεντρώνει και παρουσιάζει όλα τα αθλητικά κόμικ που γαλούχησαν το αθλητικό κοινό στην Ελλάδα