Σωτηρία Μπέλλου : πότε ντόρτια πότε εξάρες : η περιπλανώμενη ζωή μιάς ρεμπέτισσας - Αδαμίδου, Σοφία (Αγγελάκη, 2020)
Η βιογραφία της Σωτηρίας Μπέλλου με τίτλο "Πότε ντόρτια πότε εξάρες", το βιβλίο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα, επανεκδίδεται και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς το 2021 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή της.