Η ναυμαχία της Σαλαμίνας, 480 π.Χ. - Μανδηλαράς, Φίλιππος, 1965- (Η πρώτη μου ιστορία, 2020)
Η ναυμαχία της Σαλαμίνας γραμμένη σε απλά στιχάκια με ξεκάθαρο νόημα από τον Φίλιππο Μανδηλαρά, ώστε να γίνεται κατανοητή η σημασία της από τα μικρά παιδιά...