Στις φλόγες : το καυτό ζήτημα της κλιματικής αλλαγής - Klein, Naomi, 1970- (Κλειδάριθμος, 2020)
Το "Στις φλόγες" αποδεικνύει γιατί η Ναόμι Κλάιν χαρακτηρίστηκε από το The New Yorker ως "η πλέον επιδραστική μορφή της αμερικανικής Αριστεράς" και γιατί ο κορυφαίος περιβαλλοντολόγος Μπιλ ΜακΚίμπεν την αποκαλεί "πνευματική νονά τού Πράσινου Νιου Ντηλ -το οποίο τυχαίνει να είναι η πιο σημαντική ιδέα στον κόσμο αυτή τη στιγμή".