Η Επίδραση του ιμπρεσιονισμού στη σύγχρονη τέχνη - Μαστρογιάννη, Ασπασία (Δίσιγμα, 2020)
Αντικείμενο του παρόντος βιβλίου όπως το δηλώνει και ο τίτλος του είναι για την επίδραση που επέφερε ο ιμπρεσιονισμός στη σύγχρονη τέχνη.