Αϊνστάιν : μια βιογραφία με σκίτσα - Maier, Corinne, 1963- (Ξένη λογοτεχνία : Graphic novels, 2020)
Ονομάζομαι Αλβέρτος Αϊνστάιν. Στην προσπάθειά μου να κατανοήσω το σύμπαν, απελευθέρωσα δυνάμεις ανεξέλεγκτες... Η αναζήτηση του μεγάλου μυστικού του κόσμου που μας περιβάλλει δε σταματάει, όμως, ποτέ!" Εξερευνώντας τα μυστήρια της σχετικότητας, ο Αλβέρτος Αϊνστάιν, ένα από τα πιο λαμπρά πνεύματα στην ιστορία της ανθρωπότητας, άλλαξε ριζικά και τις δικές μας ζωές...