Η Φωτούλα αγαπούσε τα πλαστικά - Ανδρικόπουλος, Νικόλας, 1955- (Λογοτεχνία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2020)
Η Φωτούλα είναι μια μικρούλα φώκια χαρωπή που της αρέσει να παίζει με διάφορα πλαστικά αντικείμενα που βρίσκει στη θάλασσα. Κάποτε, όμως, το παιχνίδι παίρνει μια επικίνδυνη τροπή...