Κάποιοι άλλοι : μυθιστόρημα - Ανυφαντάκης, Ιάκωβος, 1983- (Σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία : Πεζογραφία ;, 2019)
Θυμούνται ακόμη την εποχή που ήταν κάποιοι άλλοι. Ήταν είκοσι έξι και είκοσι οκτώ στην Αθήνα. Είχαν δυνατές σπουδές, δουλειές που δεν ήταν απλά δουλειές, γοητευτικούς φίλους. Περπατούσαν στους δρόμους σαν ήρωες μιας ταινίας που δεν είχε γυριστεί ακόμη.