Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης : ιστορίες από μια όχι και τόσο καλή κολλητή. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2020)
Η Νίκι και τα μέλη του συγκροτήματός της ανυπομονούν να έρθει το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ καλοκαίρι της ζωής τους. Τις συναυλίες της περιοδείας του πασίγνωστου συγκρότηματος Κακά Αγόργια θα τις ανοίγουν αυτές! Η Νίκι αρχίζει να ανησυχεί η Μακένζι Χόλιστερ εμφανίζεται και ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της περιοδείας. Η ολική καταστροφή, ωστόσο, έρχεται όταν μάθει ότι θα χρειαστεί να συγκατοικήσουν...