20 σπουδαία μυαλά που άλλαξαν τον κόσμο - Troiano, Rosalba, 1963- (Συναρπαστικές ιστορίες, 2019)
20 μεγαλοφυΐες που διαμόρφωσαν την επιστήμη, την πολιτική, τη φιλοσοφία και τις τέχνες από την αρχαία εποχή έως σήμερα!