20 σπουδαία κορίτσια που άλλαξαν τον κόσμο - Troiano, Rosalba, 1963- (Συναρπαστικές ιστορίες, 2019)
20 κορίτσια με μεγάλα όνειρα, εκπληκτικά ταλέντα και απίστευτη δύναμη που έγιναν σπουδαίες γυναίκες!