Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2020)
Στη νέα περιπέτεια του ντετέκτιβ Κλουζ κάποιος βάλθηκε να του χαλάσει τη μεγάλη του απόλαυση που είναι το γάλα. Ένα πρωί, ενώ πίνει ένα ποτήρι για να έχει ενέργεια και να γράψει καλά στο διαγώνισμα των μαθηματικών, διαπιστώνει με μεγάλη φρίκη ότι έχει άρωμα και γεύση μάνγκο-καραμέλα (αν είναι δυνατόν!!!), ενώ η ετικέτα του είναι φυσιολογική. Τι να συμβαίνει αλήθεια με το ύποπτο γάλα; Ο Κλουζ αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση και αυτή τη φορά δεν είναι μόνος του. Τον βοηθάει η ανιψιά της Όλγας, με εξειδίκευση στη χημεία, που αναλαμβάνει να κάνει χημική ανάλυση στη "μολυσμένη" παρτίδα γάλακτος.