Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2017)
την καινούρια του υπόθεση ο Κλουζ θα γνωρίσει τον πιο διάσημο απ' όλους τους ντετέκτιβ του κόσμου, τον θρυλικό Σέρλοκ Χολμς! Όχι τον ίδιο, εντάξει. Αλλά την πίπα του. Που χάνεται από το μικρό και άγνωστο Μουσείο Ντετέκτιβ της πόλης. Ποιος την έχει κλέψει; Και γιατί; Ο Κλουζ αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση... με την υπομονή του, την επιμονή του, την εξυπνάδα του, και φυσικά με τις αχτύπητες τσίχλες του.