Οχ, χταπόδι, λάθος πόδι - Παπαθεοδούλου, Αντώνης, 1977- (Παπαδόπουλος, 2016)
Το χταπόδι ο Γιάννος όπως όλα τα χταπόδια, έχει ένα, δύο, τρία, τέσσερα πέντε, έξι, εφτά... οχτώ πόδια! Κάποιες φορές όμως... τυχαίνει το χταπόδι ο Γιάννος και στραβοξυπνάει. Μπερδεύει τα οχτώ πόδια του και το ένα στη δουλειά του άλλου πάει!