Επιβάτης για Φρανκφούρτη - Christie, Agatha, 1890-1976 (Agatha Christie, 2020)
Δεν πρέπει να αρνείται κανείς το ασυνήθιστο, όταν του προσφέρεται. ΕπιστρΔεν πρέπει να αρνείται κανείς το ασυνήθιστο, όταν του προσφέρεται.