Τα δεκατρία προβλήματα - Christie, Agatha, 1890-1976 (Μις Μαρπλ, 2020)
Με τρομάζετε, μις Μαρπλ», είπε ο σερ Χένρι. «Ελπίζω να μην επιθυμήσετε ποτέ να με βγάλετε από τη μέση. Τα σχέδιά σας θα ήταν πάρα πολύ καλά». Μια Τρίτη βράδυ ο ανιψιός της μις Μαρπλ και οι φίλοι του οργανώνουν μια βραδιά μυστηρίου και την προκαλούν να δώσεις λύσεις σε ανεξιχνίαστες μέχρι εκείνη τη στιγμή αστυνομικές υποθέσεις. Έτσι γεννιέται η Λέσχη της Τρίτης. Η υπόθεση με τις κηλίδες αίματος που εξαφανίζονταν· ο κλέφτης που διέπραξε το ίδιο έγκλημα δύο φορές· το επιθανάτιο μήνυμα ενός δηλητηριασμένου που ακουγόταν σαν «ένας σωρός ψάρια»· η παράξενη υπόθεση της αόρατης διαθήκης· ένα μέντιουμ που είχε προειδοποιήσει πως το Γαλάζιο Γεράνι σημαίνει θάνατο. Τολμάτε να συναγωνιστείτε τη Λέσχη της Τρίτης στην επίλυση μυστηρίων;